Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie
085 4890810
Instructiefilm voor de dremel moto saw
Instructiefilm voor de Dremel Moto-Saw
Een nieuwe tool van Dremel, de Dremel Moto-Saw. Een compacte en eenvoudig te gebruiken elektrische figuurzaag voor precisiezagen in verschillende materialen. Met zijn assortiment verschillende zaagbladen kan de Dremel Moto-Saw heel veel verschillende materialen eenvoudig de baas. Een korte en krachtige demonstratie van de tool is deze commerciële instructiefilm te zien.
Videregistratie voor het participatie event van wvs groep
Videregistratie voor het participatie event van WVS-groep
Voor het participatie event van de WVS-groep hebben we een reportage gemaakt van de bedrijven die genomineerd waren voor de participatieprijs. Op een leuke en luchtige manier, en inhoudelijk kort en bondig, hebben we de bedrijven gepresenteerd. Dit in samenwerking met Theaterzaken.
Videregistratie bij het feest van hago 75 jaar
Videregistratie bij het feest van Hago 75 Jaar
Schoonmaakbedrijf HAGO vierde haar 75 jarig bestaan in de duikbootloods in Rotterdam. Onder andere Og3ne van het songfestival betrad het podium. Wij maakte de aftermovie van dit fantastische event!
Flowserve open dag aftermovie
Flowserve Open Dag Aftermovie
De open dag van Flowserve in Etten-Leur was een groot succes! Langs interessante points of interest kreeg je een rondleiding door het bedrijf.
Promotiefilm voor pharmapartners
Promotiefilm voor PharmaPartners
PharmaPartners bouwt al veertig jaar zorgsystemen. Voor huisartsen, huisartsenposten en openbare apotheken binnen de eerste lijn.
Bedrijfsfilm voor eurobasic
Bedrijfsfilm voor Eurobasic
EUROBasic uitzendbureau is dé specialist voor de inzet van technisch personeel uit bijna alle EU- lidstaten. De specialismen zijn techniek, metaal en logistiek, deze bedrijfsfilm laat zien waar EUROBasic voor staat.
Promotiefilm voor happy dog
Promotiefilm voor Happy Dog
Waar wordt jouw viervoeter vrolijk van? Wij maakten een promo-serie voor hondenvoeding merk Happy-Dog. Leuke uitdaging om over-enthousiaste hondjes voor een greenscreen te laten poseren :).
Instructiefilm voor de rotozip
Instructiefilm voor de Rotozip
De Rotozip, een zeer krachtige multitool. In deze instructiefilm wordt de kracht met enkele mogelijkheden getoond.
Instructiefilm voor globetech
Instructiefilm voor Globetech
De vraag was simpel, de werking van onze nieuwste machine laten zien aan klanten in o.a. Duitsland en Engeland, zonder dat de klant van huis hoeft. Door een instructiefilm van de machine te maken is dat doel bereikt. Verder hebben we Globetech geadviseerd over hoe de film online in te zetten, zodat de vindbaarheid online verbeterd. Wij hebben meegedacht met de klant, als een film gemaakt is kan het vaak op meerdere vlakken ingezet worden.
Videregistratie bij het feest van mazda motor
Videregistratie bij het feest van Mazda Motor
Begin januari organiseerde KAAT&CO voor Mazda Motor Nederland de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst voor alle dealer-directies met hun partners. Het Energiehuis in Dordrecht vormde het decor voor dit 'energieke' event. Wij hebben de videoregistratie hierbij gemaakt.
Promotiefilm voor hooverconcepts
Promotiefilm voor Hooverconcepts
Hooverconcepts is ruim 10 jaar geleden begonnen met het ontwerpen, produceren en plaatsen van uitzonderlijk mooie en duurzame zeiloverkappingen, schaduwdoeken en zonnezeilen. Wij filmde een recent geplaatst project op vijfsterrencamping de julianahoeve in Renesse. Schitterend resultaat!
Bedrijfsfilm voor erno sloot
Bedrijfsfilm voor Erno Sloot
Door secuur velgenherstel met unieke CNC techniek komt je beschadigde autovelg als nieuw terug.
Bedrijfsfilm voor brabantse non ferro
Bedrijfsfilm voor Brabantse Non-Ferro
In opdracht van Pep Creative Concepts is de bedrijfsfilm van de Brabantse Non-Ferro gemaakt. De film geeft een mooie kijk achter de schermen hoe het er in de gieterij aan toe gaat.
Bedrijfsfilm voor mj tech
Bedrijfsfilm voor MJ Tech
MJ-Tech is een familiebedrijf dat zich al meer dan 20 jaar actief bezig houdt met hogedrukverneveling. Inmiddels heeft Ruud als vierde generatie het stokje overgenomen. Wat houdt hogedrukverneveling precies in? Check de bedrijfsfilm!a
Bedrijfsfilm voor flowserve
Bedrijfsfilm voor Flowserve
Flowserve, een van de grootste leveranciers van industriële en milieumachines zoals pompen, kleppen, mechanische eindafdichtingen, automatisering en diensten voor de energie-, olie-, gas-, chemische en andere industrieën.
Promotiefilm voor pim foundation
Promotiefilm voor Pim Foundation
Wij dragen de Pim Foundation een warm hart toe. De Pim Foundation steekt een helpende hand uit naar ernstig zieke en gehandicapte kinderen. Kijk op http://www.stelviochallenge.nl/ voor meer informatie. En als je de uitdaging aan durft, schrijf je dan in! En uit eigen ervaring kunnen we vertellen dat het echt een fantastische omgeving is!
Bedrijfsfilm voor schiefer
Bedrijfsfilm voor Schiefer
Voor een grote beurs in Duitsland wilde Schiefer laten zien wat ze in huis hebben. Deze bedrijfsfilm laat dat in het kort zien.
Promotiefilm voor roma zonnewering
Promotiefilm voor ROMA Zonnewering
Roma is regelmatig in het nieuws vanwege nieuwe ontwikkelingen op rolluik-, buitenjaloezieën-, screens- en garagedeurgebied. Wij maakte een serie uitlegvideo's ter promotie van het assortiment in opdracht van MSQT.
Videregistratie bij het event van pim foundation
Videregistratie bij het event van Pim Foundation
Wij dragen de Pim Foundation een warm hart toe. Een jaarlijks terugkerend evenement waar meer dan 100 enthousiaste wielerliefhebbers aan deelnemen, zorgen voor een fantastische sponsorbijdrage aan o.a. de Pim Foundation. Geheel belangeloos maken we een videoregistratie van dit evenement, als aandenken voor alle deelnemers, en promotie voor een volgend jaar.
Promotiefilm voor routes in brabant
Promotiefilm voor Routes in Brabant
''We willen fietsroutes in Brabant promoten, maar dan met een knipoog, bikers die aan het picknicken zijn en dan op de fiets weg gaan. Kan je daar iets mee?'' Dit was zo'n beetje de letterlijke vraag en hebben dit project vandaar af ook zo opgepakt, met een geslaagde promotiefilm.
Promotiefilm voor pia
Promotiefilm voor PIA
PIA Automation B.V. is een elektrotechnisch automatiseringsbedrijf welke actief is in de industrie. Pia verzorgt complete elektrotechnische turn-key projecten van ontwerp tot realisatie.
Bedrijfsfilm voor techno traffic control
Bedrijfsfilm voor Techno Traffic Control
Techno Traffic Control doet meer dan alleen verkeersregelaars leveren. Alle werkzaamheden rondom verkeersveiligheid, daar houden ze zich mee bezig. Opleiden, weginspectie, motorbegeleiding, crowd management, dit zijn enkele aspecten die Techno Traffic Control levert.