Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie
085 4890810

Instructiefilm

U wilt mensen iets leren om veiligheidsredenen, of om mensen verder te helpen. U wilt tijd besparen, door simpele repeterende vragen van klanten op te lossen voordat ze u bellen. U wilt kosten besparen, door eenvoudige handelingen aan een product door de klant zelf uit te laten voeren zodat u er niet naar toe hoeft.
Instructiefilm voor globetech
Instructiefilm voor Globetech
De vraag was simpel, de werking van onze nieuwste machine laten zien aan klanten in o.a. Duitsland en Engeland, zonder dat de klant van huis hoeft. Door een instructiefilm van de machine te maken is dat doel bereikt. Verder hebben we Globetech geadviseerd over hoe de film online in te zetten, zodat de vindbaarheid online verbeterd. Wij hebben meegedacht met de klant, als een film gemaakt is kan het vaak op meerdere vlakken ingezet worden.
Instructiefilm voor de dremel moto saw
Instructiefilm voor de Dremel Moto-Saw
Een nieuwe tool van Dremel, de Dremel Moto-Saw. Een compacte en eenvoudig te gebruiken elektrische figuurzaag voor precisiezagen in verschillende materialen. Met zijn assortiment verschillende zaagbladen kan de Dremel Moto-Saw heel veel verschillende materialen eenvoudig de baas. Een korte en krachtige demonstratie van de tool is deze commerciƫle instructiefilm te zien.
Instructiefilm voor de rotozip
Instructiefilm voor de Rotozip
De Rotozip, een zeer krachtige multitool. In deze instructiefilm wordt de kracht met enkele mogelijkheden getoond.