Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie
085 4890810
Hbs revenue yield management
HBS - Revenue & Yield Management
HBS hotel management systemen. Wil je als hotel manager een duidelijk inzicht in de kamers die je verhuurt? Check onze video!
Toxys
Toxys
Bij de productie voor Toxys mochten wij de witte jassen aantrekken en een kijkje nemen in het laboratorium. Erg interessant. Hier worden stoffen getest op schadelijkheid voor mens en milieu.
Breda vang afvalservice
Breda VANG Afvalservice
Onder de naam ‘Afval, haal eruit wat erin zit’ gaat heel Breda afval anders scheiden en inzamelen. Huishoudens gaan thuis meer afval scheiden, in verschillende containers. In het filmpje wordt uitgelegd wat dit voor inwoners van Breda betekent. Meer informatie vindt u op breda.nl/afval.
Techno traffic control
Techno Traffic Control
Het Witte Paard in Etten-Leur gaat verbouwen, verbouwen in 3 fases, het café, het binnenterras en het restaurant. Door middel van crowd funding gaat dit tot stand komen. Om dit helder en transparant te communiceren zijn er greenscreen video opnames gemaakt en deze zijn voorzien van motion graphic animaties.
Schiefer
Schiefer
Schiefer Lighting exports many types of lamps to industrial, wholesale and OEM clients to more than 25 countries. Schiefer lighting aims to deliver the widest possible range of light sources.
Icu fighter
ICU Fighter
De ICU Fighter, het eerste gepatenteerde systeem om het ziekenhuispersoneel op de IC-afdeling te ontzorgen bij het Prone & Supine positioneren (buik- en rugligging) van coronapatiënten.
Standic
Standic
Standic heeft meer dan 230.000 m³ opslagcapaciteit in de haven van Antwerpen. Tankopslag
van vloeistoffen. Denk aan chemicaliën, biodiesels of basisoliën en
smeermiddelen. Wat komt daar allemaal bij kijken? Check onze video!
Supertape
Supertape
Zoekt u een zelfklevende tape om een technisch probleem op te lossen? Vind bij supertape de juiste tape in het uitgebreide assortiment.
Rentacs
Rentacs
Door een Nederlandse vinding kan in beperkte tijd een pand dat besmet is met legionella, legionella vrij gemaakt worden. Alle leidingen worden hierbij gespoeld. Om de procedure simpel en eenvoudig uit te leggen, is het proces in 3d animatiefilm uitgelegd. Rentacs rolt dit product verder uit op de Europese markt, en deze animatiefilm helpt daar bij.
Vitak stiffnograph
Vitak StiffnoGraph
Met de stiffnograph kan aan de hand van een vingermeting informatie over de mate van verstijving van bloedvaten worden verzameld.
Florabiezz
FloraBiezz
FloraBiezz, actief in de bloemen en plantenindustrie. We kunnen in dit verhaal uitgebreid vertellen over wat zij doen. Makkelijker is om een minuutje naar onze animatie te kijken. FloraBiezz bedankt voor de
vrolijke klus!
Startpuntzuid
StartpuntZuid
Een nieuw evenement, StartpuntZuid. De vraag van de organisatie Building Events was om in een korte film te laten zien wat de bezoeker allemaal kon verwachten, en zodanig verpakt dat hij eigenlijk dacht dat dit evenement niet gemist mocht worden. Deze motion graphic animatiefilm heeft het allemaal in zich.
Zeeland refinery
Zeeland refinery
Zeeland Refinery maakt van ruwe aardolie
brandstoffen. Wij maakten een instructiefilm over een nieuw systeem.
Ilfa
Ilfa
ILFA Group ondersteunt bedrijven en maatschappelijke organisaties bij het verkrijgen van financiering en het beheren van hun Treasure. We kunnen dit verhaal nog complexer maken, maar je kunt ook gewoon onze animatiefilm kijken :)
Holland water
Holland Water
Holland Water heeft een uniek waterbehandelingssysteem ontwikkeld op
basis van koper- en zilverionisatie waarmee de strijd tegen Legionella
wordt gewonnen. Wij hebben hier een 3D animatiefilm over gemaakt.
Dremel micro
Dremel Micro
Deze productvideo laat, op een leuke en speelse wijze, de werking van de Dremel Micro zien. Dit door middel van een 3d animatiefilm. Een unieke tool met enkele zeer handige eigenschappen.
Swiss systems
Swiss Systems
Leverancier van ontruimingsinstallaties type A, Omroepsystemen, Lestijdensignalering, Moederkloksystemen, Achtergrondmuziek. Swiss systems, specialist in audio in het spraakgebied met een zeer goede spraakverstaanbaarheid.
Techno select vacature
Techno Select Vacature
Voor TechnoSelect ontwikkelde wij een vacature format. Zij sturen af en toe vacatureomschrijvingen en foto's door waar wij binnen no-time aantrekkelijke animaties van maken. Op deze manier krijgen zij effectief meer aandacht op social media.