Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie
085 4890810
Toxys

Toxys

Bij de productie voor Toxys mochten wij de witte jassen aantrekken en een kijkje nemen in het laboratorium. Erg interessant. Hier worden stoffen getest op schadelijkheid voor mens en milieu.
Schiefer

Schiefer

Schiefer Lighting exports many types of lamps to industrial, wholesale and OEM clients to more than 25 countries. Schiefer lighting aims to deliver the widest possible range of light sources.
Hbs revenue yield management

HBS - Revenue & Yield Management

HBS hotel management systemen. Wil je als hotel manager een duidelijk inzicht in de kamers die je verhuurt? Check onze video!
Vitak stiffnograph

Vitak StiffnoGraph

Laat zien hoe een scanlaser en een bewakingscamera samen werken en de beveiliging rond om een pand vergroten. Dit samen met enkele eigenschappen van de scanlaser worden gedemonstreerd in deze 3d animatiefilm.
Techno traffic control

Techno Traffic Control

Het Witte Paard in Etten-Leur gaat verbouwen, verbouwen in 3 fases, het café, het binnenterras en het restaurant. Door middel van crowd funding gaat dit tot stand komen. Om dit helder en transparant te communiceren zijn er greenscreen video opnames gemaakt en deze zijn voorzien van motion graphic animaties.
Swiss systems

Swiss Systems

Leverancier van ontruimingsinstallaties type A, Omroepsystemen, Lestijdensignalering, Moederkloksystemen, Achtergrondmuziek. Swiss systems, specialist in audio in het spraakgebied met een zeer goede spraakverstaanbaarheid.
Rentacs

Rentacs

Door een Nederlandse vinding kan in beperkte tijd een pand dat besmet is met legionella, legionella vrij gemaakt worden. Alle leidingen worden hierbij gespoeld. Om de procedure simpel en eenvoudig uit te leggen, is het proces in 3d animatiefilm uitgelegd. Rentacs rolt dit product verder uit op de Europese markt, en deze animatiefilm helpt daar bij.
Ilfa

Ilfa

ILFA Group ondersteunt bedrijven en maatschappelijke organisaties bij het verkrijgen van financiering en het beheren van hun Treasure. We kunnen dit verhaal nog complexer maken, maar je kunt ook gewoon onze animatiefilm kijken :)
Dremel micro

Dremel Micro

Deze productvideo laat, op een leuke en speelse wijze, de werking van de Dremel Micro zien. Dit door middel van een 3d animatiefilm. Een unieke tool met enkele zeer handige eigenschappen.
Startpuntzuid

StartpuntZuid

Een nieuw evenement, StartpuntZuid. De vraag van de organisatie Building Events was om in een korte film te laten zien wat de bezoeker allemaal kon verwachten, en zodanig verpakt dat hij eigenlijk dacht dat dit evenement niet gemist mocht worden. Deze motion graphic animatiefilm heeft het allemaal in zich.
Florabiezz

FloraBiezz

FloraBiezz, actief in de bloemen en plantenindustrie. We kunnen in dit verhaal uitgebreid vertellen over wat zij doen. Makkelijker is om een minuutje naar onze animatie te kijken. FloraBiezz bedankt voor de
vrolijke klus!
Zeeland refinery

Zeeland refinery

Zeeland Refinery maakt van ruwe aardolie
brandstoffen. Wij maakten een instructiefilm over een nieuw systeem.
Standic

Standic

Standic heeft meer dan 230.000 m³ opslagcapaciteit in de haven van Antwerpen. Tankopslag
van vloeistoffen. Denk aan chemicaliën, biodiesels of basisoliën en
smeermiddelen. Wat komt daar allemaal bij kijken? Check onze video!
Breda vang afvalservice

Breda VANG Afvalservice

Onder de naam ‘Afval, haal eruit wat erin zit’ gaat heel Breda afval anders scheiden en inzamelen. Huishoudens gaan thuis meer afval scheiden, in verschillende containers. In het filmpje wordt uitgelegd wat dit voor inwoners van Breda betekent. Meer informatie vindt u op breda.nl/afval.
Techno select vacature

Techno Select Vacature

Voor TechnoSelect ontwikkelde wij een vacature format. Zij sturen af en toe vacatureomschrijvingen en foto's door waar wij binnen no-time aantrekkelijke animaties van maken. Op deze manier krijgen zij effectief meer aandacht op social media.
Supertape

Supertape

Zoekt u een zelfklevende tape om een technisch probleem op te lossen? Vind bij supertape de juiste tape in het uitgebreide assortiment.
Holland water

Holland Water

Holland Water heeft een uniek waterbehandelingssysteem ontwikkeld op
basis van koper- en zilverionisatie waarmee de strijd tegen Legionella
wordt gewonnen. Wij hebben hier een 3D animatiefilm over gemaakt.