Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie
085 4890810
Marco
MarcoEigenaar Visual Brand
Marco is de oprichter en eigenaar van Visual Brand. Lievelings eten: Tapas. Hobbies: Reizen en stedentrips maken, bloemencorso in Zundert, en koken natuurlijk!

Stijn
StijnConcept & creatie
Gepassioneerd muzikant, creator en wereldreiziger. Als het om concepten en ideeën gaat deinst hij niet terug voor een snelle pitch.
Robert
RobertSalesmanager
Specialiteit van Robert is om van koude contacten warme relaties te maken. En in z’n vrije tijd, onder andere golfen. Maar ook geschiedenis, en Schotse whisky!
Marjolein
MarjoleinPartner in sales
Van sales wordt ze warm. En ook van snowboarden, zelfs in de koude sneeuw... Marjolein begeleid innovatieve bedrijven naar commercieel succes!
Voor de camera staan, is best een uitdaging! En dat lukt alleen als er iemand achter die camera staat die je vertrouwt. En ondanks dat Marco een onbekende was... heeft hij de kwaliteit om je in no time op je gemak te laten voelen. Zijn aanpak is persoonlijk, co-operatief, democratisch, humoristisch en geruststellend. Het was een mooie opnameweek waar ik met een glimlach op terugkijk.
Karoline de Koning, Yask Facility Management
De flexibiliteit waarmee je in korte tijd en summiere voorinformatie aan de slag gaat is top! Je luistert, neemt waar, stemt kort zaken af en gaat dan ‘bijna geruisloos’ aan het werk. Complimenten, met jouw gevleugelde uitspraak (een beeld zegt meer dan 1000 woorden) maak je in de praktijk echt waar wat je zegt! Ik hoop van harte dat we nog veel beelden samen kunnen vastleggen in de toekomst!
Adrienne Ogier, WVS Roosendaal
Geweldig om zo in de uitwisseling te komen met elkaar. Snel, vakkundig en echt met oog voor wat de belangrijkste boodschap was. Marco, bedankt voor deze zeer snelle en professionele service.
Leon Brinkers, De Opening
Marco staat altijd voor mijn klaar en volgens mij ook voor anderen. Niets is teveel en alles is mogelijk. Het persoonlijke vind ik heel fijn.
Stijn Zeeman, ondernemer
We hadden veel ideeën, maar wisten niet hoe we dit moesten vertalen naar een film. Marco wist dit wel. Met alle rust die in hem zit heeft hij iets geproduceerd waar we allemaal trots op zijn.
Patrick van Gent, Zeebrabouw
personalbrand