Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie
085 4890810

Motion Graphic

Zoek je een leuke en aantrekkelijke manier voor een presentatie? Iets anders als een standaard film? Dan kan een motion graphic animatiefilm uitkomst bieden. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos om op deze manier je boodschap aan je doelgroep over te brengen. Bent u toe aan een frisse en moderne manier om uw presentatie te laten zien, bel of mail ons gerust.
Florabiezz
FloraBiezz
FloraBiezz, actief in de bloemen en plantenindustrie. We kunnen in dit verhaal uitgebreid vertellen over wat zij doen. Makkelijker is om een minuutje naar onze animatie te kijken. FloraBiezz bedankt voor de
vrolijke klus!
Ilfa
Ilfa
ILFA Group ondersteunt bedrijven en maatschappelijke organisaties bij het verkrijgen van financiering en het beheren van hun Treasure. We kunnen dit verhaal nog complexer maken, maar je kunt ook gewoon onze animatiefilm kijken :)
Swiss systems
Swiss Systems
Leverancier van ontruimingsinstallaties type A, Omroepsystemen, Lestijdensignalering, Moederkloksystemen, Achtergrondmuziek. Swiss systems, specialist in audio in het spraakgebied met een zeer goede spraakverstaanbaarheid.
Breda vang afvalservice
Breda VANG Afvalservice
Onder de naam ‘Afval, haal eruit wat erin zit’ gaat heel Breda afval anders scheiden en inzamelen. Huishoudens gaan thuis meer afval scheiden, in verschillende containers. In het filmpje wordt uitgelegd wat dit voor inwoners van Breda betekent. Meer informatie vindt u op breda.nl/afval.
Techno select vacature
Techno Select Vacature
Voor TechnoSelect ontwikkelde wij een vacature format. Zij sturen af en toe vacatureomschrijvingen en foto's door waar wij binnen no-time aantrekkelijke animaties van maken. Op deze manier krijgen zij effectief meer aandacht op social media.
Hbs revenue yield management
HBS - Revenue & Yield Management
HBS hotel management systemen. Wil je als hotel manager een duidelijk inzicht in de kamers die je verhuurt? Check onze video!
Startpuntzuid
StartpuntZuid
Een nieuw evenement, StartpuntZuid. De vraag van de organisatie Building Events was om in een korte film te laten zien wat de bezoeker allemaal kon verwachten, en zodanig verpakt dat hij eigenlijk dacht dat dit evenement niet gemist mocht worden. Deze motion graphic animatiefilm heeft het allemaal in zich.
Techno traffic control
Techno Traffic Control
Het Witte Paard in Etten-Leur gaat verbouwen, verbouwen in 3 fases, het café, het binnenterras en het restaurant. Door middel van crowd funding gaat dit tot stand komen. Om dit helder en transparant te communiceren zijn er greenscreen video opnames gemaakt en deze zijn voorzien van motion graphic animaties.