Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie
085 4890810

Animatiefilm

Animatiefilm; wilt u hogere conversies, meer klanten of prestaties verbeteren? Ontvang gratis binnen 48 uur een offerte voor een animatiefilm! Stel hier uw vraag.

Waarom een animatiefilm?
Om een product uit te legen, of een proces te laten zien, dan kan een animatiefilm de oplossing zijn. Wanneer een product nog niet bestaat omdat het in ontwikkeling is, zelfs dan kunnen we er een visuele voorstelling van maken zodat toch iedereen ziet hoe het product er uit ziet en werkt. Een animatiefilm geeft altijd een betere voorstelling van een product of proces dan uitleg op papier. Mensen kijken nu eenmaal veel liever naar bewegende beelden dan tekst. Een beeld zegt niet voor niets meer dan duizend woorden...

De voordelen!
Onderzoek heeft uitgewezen dat een animatiefilm erg gewaardeerd wordt door potentiƫle klanten.
  • Een film op een website werkt conversie verhogend.
  • Het is een hele duidelijke en professionele manier om uitleg te geven over uw product, dienst of bedrijf. Uw klant begrijpt het sneller, er is minder ruis op de lijn.
  • Op meerdere manieren inzetbaar; uw eigen website, social media kanaal (o.a. youtube), in uw winkel, tijdens beurzen of in een verkoopgesprek met uw klant.

Er zijn verschillende soorten animaties, het voorbeeld hiernaast noemen we een 3d-animatiefilm. De prijs is afhankelijk van een aantal factoren, maar is in de praktijk betaalbaarder dan u denkt. Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Vul uw vraag in op het contactformulier en we reageren binnen 48 uur.