Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie
085 4890810

3D; De beste visualisatie voor industrie en techniek.

Bent U werkzaam in de technische sector? Dan is het wellicht een uitdaging om snel en effectief een productieproces uit te leggen. Vaak gaat het om processen waar gespecialiseerde kennis vereist is. Een video helpt het product helder in beeld te brengen. Zo creëert U een ander vertrekpunt in (sales)gesprekken. Heeft Uw bedrijf een innovatief karakter, klaar voor de toekomst? Dan is een 3D animatie de beste tool. Een 3D productie ontwikkelen is niet meer de onbetaalbare investering die het geweest is. Naast de innovatieve uitstraling zijn er meer redenen voor het verkiezen van 3D boven video.

Uw product is niet te filmen
Is een product nog niet op de markt gebracht maar wilt U toch investeerders en klanten overtuigen? Een 3D productie laat zien wat nog niet bestaat. Met hedendaagse effecten dient 3D ieder doel. Er is ruime keuze voor een spectaculaire- of een informele zakelijke uitstraling. In ons portfolio zitten onder andere 3D producties voor Zeeland Refinery, MJ tech en RENTACS. Voor deze opdrachtgever produceerde wij beelden die door een camera simpelweg niet bereikbaar zijn.

De meest duurzame investering
Een 3D animatie laten maken is tevens een duurzame investering. Eenmaal een 3D model ontwikkeld dan is het later eenvoudig te hergebruiken in een andere productie. Als U in de loop der jaren updates doorvoert zijn deze vaak moeiteloos door te voeren. In feite wordt een 3D model niet oud. Een video zal na een aantal jaar opnieuw geschoten moeten worden. Is het voor Uw product interessant om fysieke dummy exemplaren te ontwikkelen? Dan heeft U het grootste deel al geïnvesteerd. Een 3D model is eenvoudig met een 3D printer af te drukken.

Nog meer voordelen voor 3D producties zijn:

  • Schematische look & feel
  • Duidelijke product zichtbaarheid.
  • Aanpassingen zijn eenvoudig door te voeren
  • Geen oncontroleerbare factoren (klanten, auto’s, vrachtwagens, weersomstandigheden …)
  • Geen acteurs, figuranten vereist
  • Geen kranen of drones vereist


Benieuwd naar wat 3D met Uw product kan doen? Bel ons gerust voor vrijblijvend advies; 085 4890810. Of klik hier voor contact.