Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie
085 4890810

Flowserve Open Dag Aftermovie

De open dag van Flowserve in Etten-Leur was een groot succes! Langs interessante points of interest kreeg je een rondleiding door het bedrijf.
Flowserve open dag aftermovie
Flowserve Open Dag Aftermovie
De open dag van Flowserve in Etten-Leur was een groot succes! Langs interessante points of interest kreeg je een rondleiding door het bedrijf.
Videregistratie bij het feest van hago 75 jaar
Videregistratie bij het feest van Hago 75 Jaar
Schoonmaakbedrijf HAGO vierde haar 75 jarig bestaan in de duikbootloods in Rotterdam. Onder andere Og3ne van het songfestival betrad het podium. Wij maakte de aftermovie van dit fantastische event!
Videregistratie bij het event van pim foundation
Videregistratie bij het event van Pim Foundation
Wij dragen de Pim Foundation een warm hart toe. Een jaarlijks terugkerend evenement waar meer dan 100 enthousiaste wielerliefhebbers aan deelnemen, zorgen voor een fantastische sponsorbijdrage aan o.a. de Pim Foundation. Geheel belangeloos maken we een videoregistratie van dit evenement, als aandenken voor alle deelnemers, en promotie voor een volgend jaar.
Videregistratie bij het feest van mazda motor
Videregistratie bij het feest van Mazda Motor
Begin januari organiseerde KAAT&CO voor Mazda Motor Nederland de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst voor alle dealer-directies met hun partners. Het Energiehuis in Dordrecht vormde het decor voor dit 'energieke' event. Wij hebben de videoregistratie hierbij gemaakt.
Videregistratie voor het participatie event van wvs groep
Videregistratie voor het participatie event van WVS-groep
Voor het participatie event van de WVS-groep hebben we een reportage gemaakt van de bedrijven die genomineerd waren voor de participatieprijs. Op een leuke en luchtige manier, en inhoudelijk kort en bondig, hebben we de bedrijven gepresenteerd. Dit in samenwerking met Theaterzaken.