Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie
085 4890810

MJ Tech Trailer, als aftrap voor de bedrijfsfilm

Promotiefilm voor hooverconcepts
Promotiefilm voor Hooverconcepts
Hooverconcepts is ruim 10 jaar geleden begonnen met het ontwerpen, produceren en plaatsen van uitzonderlijk mooie en duurzame zeiloverkappingen, schaduwdoeken en zonnezeilen. Wij filmde een recent geplaatst project op vijfsterrencamping de julianahoeve in Renesse. Schitterend resultaat!
Promotiefilm voor happy dog
Promotiefilm voor Happy Dog
Waar wordt jouw viervoeter vrolijk van? Wij maakten een promo-serie voor hondenvoeding merk Happy-Dog. Leuke uitdaging om over-enthousiaste hondjes voor een greenscreen te laten poseren :).
Promotiefilm voor pia
Promotiefilm voor PIA
PIA Automation B.V. is een elektrotechnisch automatiseringsbedrijf welke actief is in de industrie. Pia verzorgt complete elektrotechnische turn-key projecten van ontwerp tot realisatie.
Promotiefilm voor pharmapartners
Promotiefilm voor PharmaPartners
PharmaPartners bouwt al veertig jaar zorgsystemen. Voor huisartsen, huisartsenposten en openbare apotheken binnen de eerste lijn.
Promotiefilm voor roma zonnewering
Promotiefilm voor ROMA Zonnewering
Roma is regelmatig in het nieuws vanwege nieuwe ontwikkelingen op rolluik-, buitenjaloezieƫn-, screens- en garagedeurgebied. Wij maakte een serie uitlegvideo's ter promotie van het assortiment in opdracht van MSQT.
Promotiefilm voor pim foundation
Promotiefilm voor Pim Foundation
Wij dragen de Pim Foundation een warm hart toe. De Pim Foundation steekt een helpende hand uit naar ernstig zieke en gehandicapte kinderen. Kijk op http://www.stelviochallenge.nl/ voor meer informatie. En als je de uitdaging aan durft, schrijf je dan in! En uit eigen ervaring kunnen we vertellen dat het echt een fantastische omgeving is!
Promotiefilm voor routes in brabant
Promotiefilm voor Routes in Brabant
''We willen fietsroutes in Brabant promoten, maar dan met een knipoog, bikers die aan het picknicken zijn en dan op de fiets weg gaan. Kan je daar iets mee?'' Dit was zo'n beetje de letterlijke vraag en hebben dit project vandaar af ook zo opgepakt, met een geslaagde promotiefilm.