Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie
085 4890810

Dit is waarom Marco niet moeilijk doet over een vrijwillige klus..

Vrijdag, 31 Juli 2020
Dit is waarom marco niet moeilijk doet over een vrijwillige klus
Visual Brand is een Social Brand. Hoe het met de wereld gaat, drukken we nog altijd over het algemeen uit in welvaart. Voor Marco geldt; welzijn is belangrijker. Uiteraard moeten er commerciƫle keuzes gemaakt worden bij het runnen van een bedrijf. Dit is iets heel anders dan reflexmatig met 't rekenmachine uurtjes intikken als iemand iets vraagt. Er is de nodige apparatuur en kennis in huis. Als wij samen met jou een tof initiatief kunnen supporten door wat tijd en materiaal te investeren.. Kleine moeite, toch?

"Ik ben ervan overtuigd dat de wereld een mooiere plek wordt als iedereen zijn steentje bijdraagt. Voor mij is er niks mooiers dan de verbinding die je met andere mensen maakt."

De laatste tijd was Marco vrijwillig actief op vele fronten. Zo hield hij stichting TAKAM om in Nepal mensen hun zicht terug te laten krijgen. Tijdens de corona crisis werd een Met ELkaar video gemonteerd in samenwerking met PEP media. Ook voor de medische sector waren we niet te gierig om uren te investeren in een heldere 3D uitlegvideo. Stichting PIM is een jaarlijks terugkerend evenement waar Marco met passie beelden van schiet. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

En wat ik (stijn) geweldig vind. Is dat ook bij het voorstellen van het schrijven van dit artikel, Marco niet zo happig was op het plaatsen. Als werknemer van visualbrand zie ik gewoon met welke motivatie hier maatschappelijke initiatieven worden gesteund. En ik heb het artikel ja-knikkend gelezen. Hoog tijd om Marco toch even een klein beetje te belonen voor zijn indrukwekkende inzet.

Benieuwd naar het verhaal?

Klik hier
 
Bel 085 489 08 10 of laat je gegevens
achter en wij bellen jou met plezier.
Please enable javascript to use this contact form.
Naam *Nummer *Onderwerp
Bel mij
Bekijk ook...
Eenvoudig een live stream organiseren
Eenvoudig een LIVE stream organiserenVrijdag, 9 Oktober 2020
Een LIVE stream organiseren In de file zitten voor een meeting is niet meer van deze tijd. We zoomen, teamen en skypen wat af. Deze gewoonte is in 2020 natuurlijk geboren uit nood maar brengt ook een hoop positieve kansen mee. Een liveverbinding is natuurlijk de groenste manier om met elkaar in ...
lees meer