Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie
085 4890810

ICU Fighter

Vrijdag, 31 Juli 2020
Onlangs werkte wij vrijwillig mee aan een 3D animatie voor de ICU figher van Life Science Business. Het eerste gepatenteerde systeem om het ziekenhuispersoneel op de IC-afdeling te ontzorgen bij het Prone & Supine positioneren (buik- en rugligging) van coronapatiënten. Het positioneringssysteem kan met de hand, mechanisch of elektrisch worden aangedreven.

Life Science Business:

“Het is onze intentie om de Dutch ICU Fighter op NON-PROFIT basis aan de Europese en Amerikaanse ziekenhuizen te leveren gedurende de coronacrisis. Bovendien willen we samen met Nederlandse bedrijven de Dutch ICU Fighter voor de Europese markt produceren”, aldus drs. Mehrdad Omidvar, uitvinder en CEO van Life Science Business.

“Hiermee kunnen we onze morele plicht richting de zorgverleners en de coronapatiënten naleven en onze huidige economie stimuleren. Dankzij de samenwerking met een 7-tal Brabantse ondernemers is het ons gelukt om het concept model van onze uitvinding op een zeer professionele wijze te ontwikkelen”.
 
Bel 085 489 08 10 of laat je gegevens
achter en wij bellen jou met plezier.
Please enable javascript to use this contact form.
Naam *Nummer *Onderwerp
Bel mij
Bekijk ook...
Project PassionfruitWoensdag, 27 Juni 2018
Onze passie voor beeld en geluid gaat ver. Stijn reisde rond op de wereld. Onderweg bracht hij artiesten samen in muziek die lagen inspelen op zijn audio-recorder. Momenteel is hij onderdeel van het VisualBrand team en is zijn passie er niet minder op geworden. In 2018 kwam zijn documentaire film ...
lees meer
Stichting PIMVrijdag, 1 Juni 2018
De Pim Foundation steekt een helpende hand uit naar ernstig zieke en gehandicapte kinderen. De zorg voor je kinderen is belangrijk. Iedere ouder wil het beste voor zijn kinderen, helaas is het voor deze kinderen erg moeilijk om een goed toekomst perspectief te bepalen. De ouders zijn behalve met de ...
lees meer