Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie
085 4890810

Visualisatie van gigantisch chemisch opslagbedrijf in haven van Antwerpen.

Vrijdag, 4 Oktober 2019
Een product verkopen gaat altijd beter met visualisaties. Je doelgroep wil zien wat ze kunnen verwachten. Fair enough als het voor investeerders om grote bedragen gaat. Maar wat als je product niet te filmen is? Stel je voor dat je zo’n 180 silo’s van 14 meter hoog wil gaan verkopen in de haven van Antwerpen? Stel je voor dat dit plan eerst tot de verbeelding moet spreken? Dit dilemma had Standic. Samen zijn wij de uitdaging aangegaan om in kaart te brengen wat er gerealiseerd gaat worden. Met trots nemen we je mee in ons proces.

Standic1

Iedere silo heeft een opslagcapaciteit van meer dan 2000 m3. Soms gaat het om opslag van sterk reagerende stoffen die niet met elkaar in aanraking moeten komen. Daarom wordt elke silo aan één partij gekoppeld, zo treden er geen chemische reacties op.

Standic2

Omdat het om gigantische hoeveelheden gaat kun je je voorstellen dat er baadt is bij een goede aan en afvoer. De haven van Antwerpen kan grote schepen aan, die direct op de silo’s kunnen worden aangesloten.

Standic4

Ook over de Europese snelwegen kunnen vrachtwagens aankomen om te lossen. Hoe dit praktisch in zijn werk gaat wordt in beeld en met een voice-over duidelijk uitgelegd.

Standic3

Het voordeel van 3D animatie is dat dwarsdoorsnedes van producten gemakkelijk te laten zien zijn. De kijker kan op deze manier bepaalde oplossingen in het juiste perspectief zien. De silo’s zijn in de realistische verhouding opgemaakt. Ook detailshots kunnen zo groot als gewenst naar voren komen. In 3D zijn er geen complicaties met de resolute terwijl video is opgebouwd uit pixels en dus niet oneindig uit te vergroten is.

Standic5
Steeds meer bedrijfsfilms maken gebruik van droneshots. In 3D is dit natuurlijk ook geen enkel probleem. Je bent niet gebonden aan regels en no-fly zones. De camera kan simpelweg overal komen waar je wil. Een extra voordeel is dat je detail uit de achtergrond kan halen. Op deze manier heb je nog meer in de hand waar de kijker zich op focust.

Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk dan hier de gehele productie.
 
Bel 085 489 08 10 of laat je gegevens
achter en wij bellen jou met plezier.
Please enable javascript to use this contact form.
Naam *Nummer *Onderwerp
Bel mij
Bekijk ook...
Fijne feestdagen!Dinsdag, 20 December 2022
Langs deze weg willen we iedereen fijne feestdagen wensen. Bekijk de bovenstaande video hoe we wereldwijd een toost brengen en proosten! Cheers on that! We hopen dat iedereen geniet van de feestdagen! Een tijd om te genieten met elkaar. Voor het komende jaar staan wij zeker weer voor iedereen ...
lees meer
Wil je jouw klanten persoonlijk benaderen? Stuur een GifjeDonderdag, 10 November 2022
Wil jij zichtbaar zijn voor klanten? En past een persoonlijke informele benadering bij jouw communicatie stijl? Dan zijn Gifjes een super tof idee! Wist je dat:Gifjes heel eenvoudig met WhatsApp te versturen is! Jouw klanten het tof vinden om als mens en met humor benaderd te worden Het onwijs ...
lees meer
Case: Metach uit Ulft!Donderdag, 10 November 2022
"Verbeter je online zichtbaarheid." Worstel jij wel eens met het verbeteren van jouw online zichtbaarheid? Veel bedrijven kennen dezelfde uitdaging. Voor iedereen is er een oplossing op maat. Zo ook voor metaal-toeleverancier Metach, uit Ulft. Dit innovatieve metaalbedrijf investeerde in een nieuwe ...
lees meer
3 voordelen van video gebruik voor jouw bedrijf Donderdag, 22 April 2021
Iedere keer weer hetzelfde verhaal uitleggen? Altijd lang de tijd kwijt om een proces uit te leggen terwijl je agenda helemaal vol staat? Daar is een oplossing voor, namelijk het gebruik van video. Video helpt je op een snelle manier processen uit te leggen. Hoe kan ik jou helpen?Door de jaren ...
lees meer