Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie
085 4890810

Visualisatie van gigantisch chemisch opslagbedrijf in haven van Antwerpen.

Vrijdag, 4 Oktober 2019
Een product verkopen gaat altijd beter met visualisaties. Je doelgroep wil zien wat ze kunnen verwachten. Fair enough als het voor investeerders om grote bedragen gaat. Maar wat als je product niet te filmen is? Stel je voor dat je zo’n 180 silo’s van 14 meter hoog wil gaan verkopen in de haven van Antwerpen? Stel je voor dat dit plan eerst tot de verbeelding moet spreken? Dit dilemma had Standic. Samen zijn wij de uitdaging aangegaan om in kaart te brengen wat er gerealiseerd gaat worden. Met trots nemen we je mee in ons proces.

Standic1

Iedere silo heeft een opslagcapaciteit van meer dan 2000 m3. Soms gaat het om opslag van sterk reagerende stoffen die niet met elkaar in aanraking moeten komen. Daarom wordt elke silo aan één partij gekoppeld, zo treden er geen chemische reacties op.

Standic2

Omdat het om gigantische hoeveelheden gaat kun je je voorstellen dat er baadt is bij een goede aan en afvoer. De haven van Antwerpen kan grote schepen aan, die direct op de silo’s kunnen worden aangesloten.

Standic4

Ook over de Europese snelwegen kunnen vrachtwagens aankomen om te lossen. Hoe dit praktisch in zijn werk gaat wordt in beeld en met een voice-over duidelijk uitgelegd.

Standic3

Het voordeel van 3D animatie is dat dwarsdoorsnedes van producten gemakkelijk te laten zien zijn. De kijker kan op deze manier bepaalde oplossingen in het juiste perspectief zien. De silo’s zijn in de realistische verhouding opgemaakt. Ook detailshots kunnen zo groot als gewenst naar voren komen. In 3D zijn er geen complicaties met de resolute terwijl video is opgebouwd uit pixels en dus niet oneindig uit te vergroten is.

Standic5
Steeds meer bedrijfsfilms maken gebruik van droneshots. In 3D is dit natuurlijk ook geen enkel probleem. Je bent niet gebonden aan regels en no-fly zones. De camera kan simpelweg overal komen waar je wil. Een extra voordeel is dat je detail uit de achtergrond kan halen. Op deze manier heb je nog meer in de hand waar de kijker zich op focust.

Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk dan hier de gehele productie.
 
Bel 085 489 08 10 of laat je gegevens
achter en wij bellen jou met plezier.
Please enable javascript to use this contact form.
Naam *Nummer *Onderwerp
Bel mij
Bekijk ook...
3 voordelen van video gebruik voor jouw bedrijf Donderdag, 22 April 2021
Iedere keer weer hetzelfde verhaal uitleggen? Altijd lang de tijd kwijt om een proces uit te leggen terwijl je agenda helemaal vol staat? Daar is een oplossing voor, namelijk het gebruik van video. Video helpt je op een snelle manier processen uit te leggen. Hoe kan ik jou helpen?Door de jaren ...
lees meer
Op welk platform stream ik nu het beste
Op welk platform stream ik nu het beste?Vrijdag, 15 Januari 2021
Er zijn verschillende platforms waarop live streamen mogelijk is. Het meest bekend zijn natuurlijk YouTube en Facebook. Maar er zijn nog zo veel meer platforms en mogelijkheden. Denk aan Vimeo, Zoom, Teams, OBS, Twitch, en nog veel meer. De beste keuze voor jouw om de livestream op uit te zenden is ...
lees meer
Een live stream organiseren is hot
Een LIVE Stream organiseren is hot!Vrijdag, 9 Oktober 2020
Een livestream met professionele apparatuur! Een geweldig mooie kans waar je op in wil spelen is een LIVE Stream. Je kan jouw event haarscherp in beeld brengen op een manier die past in de huidige tijd. Dit kan op verschillende platformen. Wij gebruiken professionele apparatuur en hebben die ...
lees meer
3d animaties leggen jouw concept goed uit
3D animaties leggen jouw concept goed uitVrijdag, 18 September 2020
Kansen en meer omzet creëren door je product of dienst in een 3D-animatie te gieten. Heb jij een hoogwaardige technische oplossing bedacht en ga jij voor maximaal succes? Graag helpen we je door complexe producten helder en visueel uit te leggen. Technische 3D animatie laten maken. Succesvol ...
lees meer