Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie
085 4890810

Stichting PIM

Vrijdag, 1 Juni 2018
Stichting pim
De Pim Foundation steekt een helpende hand uit naar ernstig zieke en gehandicapte kinderen. De zorg voor je kinderen is belangrijk. Iedere ouder wil het beste voor zijn kinderen, helaas is het voor deze kinderen erg moeilijk om een goed toekomst perspectief te bepalen. De ouders zijn behalve met de zorg van nu, ook bezig met de toekomst. Een onzekere toekomst voor hun kind. Deze kinderen hebben veel zorg nodig. Van de ouders wordt verwacht dat zij de zorg voor een deel financieren. Een onmogelijke opdracht. De bezuinigingen in de zorg zullen hard aankomen bij deze groep. De Persoonsgebonden budgetten, noodzakelijk voor de zorg, worden gekort. Ongelofelijk maar waar!! Meer dan ooit is steun nodig.

Marco pim

Ambassadeurs
Wij steunen de Pim Foundation. We stellen onze diensten graag ter beschikking aan dit maatschappelijke en goed doel en willen op deze manier een steentje bijdragen aan een betere en mooiere wereld. Al enkele jaren zijn we ambassadeurs voor de Pim Foundation.

Sfeer pim
Project passionfruit
Project PassionfruitWoensdag, 27 Juni 2018
Onze passie voor beeld en geluid gaat ver. Stijn reisde rond op de wereld. Onderweg bracht hij artiesten samen in muziek die lagen inspelen op zijn audio-recorder. Momenteel is hij onderdeel van het VisualBrand team en is zijn passie er niet minder op geworden. In 2018 kwam zijn documentaire film ...
lees meer
Wij zijn geen chatbots
In ons vak zijn er zijn geen antwoorden voor te programmeren. Iedere wens heeft een andere benaderingswijze nodig. Goede communicatie en menselijk contact vinden we belangrijk. Kom gezellig bij ons langs, we denken graag met je mee.
Contact