Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie
085 4890810

video

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Overweeg jij ook om beeldcommunicatie in te zetten? Dan adviseren we graag de beste optie voor jou doel. Onze belangrijkste producten zijn Bedrijfsfilms, Instructiefilms, Videoregistraties en Promofilms. Heel veel meer woorden maken we hier niet aan vuil. Kijk gerust rond op deze pagina om een nog beter beeld te krijgen.
visualbrand
Promotiefilm
Instructiefilm
Bedrijfsfilm
Videoregistratie

Promotiefilm

De naamsbekendheid vergroten, de buitendienst voorzien van hulpmiddelen, of de sales bij een product vergroten. Dit zijn enkele voorbeelden waar een promotiefilm bij ingezet kan worden. Aangezien we ook een marketing achtergrond hebben denken we graag met u mee om zo het resultaat te optimaliseren.

Instructiefilm

U wilt mensen iets leren om veiligheidsredenen, of om mensen verder te helpen. U wilt tijd besparen, door simpele repeterende vragen van klanten op te lossen voordat ze u bellen. U wilt kosten besparen, door eenvoudige handelingen aan een product door de klant zelf uit te laten voeren zodat u er niet naar toe hoeft.

Bedrijfsfilm

Visual Brand laat zien wat u in huis heeft. En dat kunnen we letterlijk nemen met een bedrijfsfilm. De vertegenwoordiger gaat op pad en heeft een tablet of smartphone bij, waarbij direct en op locatie een presentatie van het bedrijf getoond kan worden. Zo kunt u, ook als u van huis weg bent, met de bedrijfsfilm laten zien wat u in huis heeft.

Videoregistratie

Wanneer er een unieke gebeurtenis plaats vindt, dan is het altijd leuk om achter af nog eens opnieuw het gevoel terug te krijgen van die ene dag. Met een videoregistratie van het evenement, de feestelijke opening of fantastische bijeenkomst kan je altijd nog terug kijken op die unieke gebeurtenis.