Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie
085 4890810
Een beeld zegt meer
dan duizend woorden

3D animatie

Een product of proces is niet altijd even makkelijk te filmen. Het product is er nog niet of het proces is te complex of misschien wel gesloten. Visual Brand heeft daar een oplossing, om het product of proces toch goed uit te leggen aan klant en doelgroep. Door middel van een 3d animatiefilm kan een ingewikkeld proces in korte tijd uitgelegd worden. De werking van een product dat (nog) niet bestaat kan in een 3d animatiefilm getoond worden. Een 3d animatiefilm kan bijdragen aan de moderne en eigentijdse manier van communiceren dat een bedrijf nastreeft.
Schiefer

Schiefer

Schiefer Lighting exports many types of lamps to industrial, wholesale and OEM clients to more than 25 countries. Schiefer lighting aims to deliver the widest possible range of light sources.
Rentacs

Rentacs

Door een Nederlandse vinding kan in beperkte tijd een pand dat besmet is met legionella, legionella vrij gemaakt worden. Alle leidingen worden hierbij gespoeld. Om de procedure simpel en eenvoudig uit te leggen, is het proces in 3d animatiefilm uitgelegd. Rentacs rolt dit product verder uit op de Europese markt, en deze animatiefilm helpt daar bij.
Vitak stiffnograph

Vitak StiffnoGraph

Laat zien hoe een scanlaser en een bewakingscamera samen werken en de beveiliging rond om een pand vergroten. Dit samen met enkele eigenschappen van de scanlaser worden gedemonstreerd in deze 3d animatiefilm.
Dremel micro

Dremel Micro

Deze productvideo laat, op een leuke en speelse wijze, de werking van de Dremel Micro zien. Dit door middel van een 3d animatiefilm. Een unieke tool met enkele zeer handige eigenschappen.