Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie
085 4890810
Een beeld zegt meer
dan duizend woorden

Promotiefilm

De naamsbekendheid vergroten, de buitendienst voorzien van hulpmiddelen, of de sales bij een product vergroten. Dit zijn enkele voorbeelden waar een promotiefilm bij ingezet kan worden. Aangezien we ook een marketing achtergrond hebben denken we graag met u mee om zo het resultaat te optimaliseren.
Pia

PIA

PIA Automation B.V. is een elektrotechnisch automatiseringsbedrijf welke actief is in de industrie. Pia verzorgt complete elektrotechnische turn-key projecten van ontwerp tot realisatie.
Pharmapartners

PharmaPartners

PharmaPartners bouwt al veertig jaar zorgsystemen. Voor huisartsen, huisartsenposten en openbare apotheken binnen de eerste lijn.
Roma zonnewering

ROMA Zonnewering

Roma is regelmatig in het nieuws vanwege nieuwe ontwikkelingen op rolluik-, buitenjaloezieën-, screens- en garagedeurgebied. Wij maakte een serie uitlegvideo's ter promotie van het assortiment.
Mj tech trailer

MJ Tech Trailer

Pim foundation

Pim Foundation

Wij dragen de Pim Foundation een warm hart toe. De Pim Foundation steekt een helpende hand uit naar ernstig zieke en gehandicapte kinderen. Kijk op http://www.stelviochallenge.nl/ voor meer informatie. En als je de uitdaging aan durft, schrijf je dan in! En uit eigen ervaring kunnen we vertellen dat het echt een fantastische omgeving is!
Routes in brabant

Routes in Brabant

''We willen fietsroutes in Brabant promoten, maar dan met een knipoog, bikers die aan het picknicken zijn en dan op de fiets weg gaan. Kan je daar iets mee?'' Dit was zo'n beetje de letterlijke vraag en hebben dit project vandaar af ook zo opgepakt, met een geslaagde promotiefilm.