Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie
085 4890810
Een beeld zegt meer
dan duizend woorden

Motion Graphic

Zoek je een leuke en aantrekkelijke manier voor een presentatie? Iets anders als een standaard film? Dan kan een motion graphic animatiefilm uitkomst bieden. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos om op deze manier je boodschap aan je doelgroep over te brengen. Bent u toe aan een frisse en moderne manier om uw presentatie te laten zien, bel of mail ons gerust.
Ilfa

Ilfa

ILFA Group ondersteunt bedrijven en maatschappelijke organisaties bij het verkrijgen van financiering en het beheren van hun Treasure. We kunnen dit verhaal nog complexer maken, maar je kunt ook gewoon onze animatiefilm kijken :)
Swiss systems

Swiss Systems

Leverancier van ontruimingsinstallaties type A, Omroepsystemen, Lestijdensignalering, Moederkloksystemen, Achtergrondmuziek. Swiss systems, specialist in audio in het spraakgebied met een zeer goede spraakverstaanbaarheid.
Breda vang afvalservice

Breda VANG Afvalservice

Onder de naam ‘Afval, haal eruit wat erin zit’ gaat heel Breda afval anders scheiden en inzamelen. Huishoudens gaan thuis meer afval scheiden, in verschillende containers. In het filmpje wordt uitgelegd wat dit voor inwoners van Breda betekent. Meer informatie vindt u op breda.nl/afval.
Techno select vacature

Techno Select Vacature

Voor TechnoSelect ontwikkelde wij een vacature format. Zij sturen af en toe vacatureomschrijvingen en foto's door waar wij binnen no-time aantrekkelijke animaties van maken. Op deze manier krijgen zij effectief meer aandacht op social media.
Hbs revenue yield management

HBS - Revenue & Yield Management

HBS hotel management systemen. Wil je als hotel manager een duidelijk inzicht in de kamers die je verhuurt? Check onze video!
Startpuntzuid

StartpuntZuid

Een nieuw evenement, StartpuntZuid. De vraag van de organisatie Building Events was om in een korte film te laten zien wat de bezoeker allemaal kon verwachten, en zodanig verpakt dat hij eigenlijk dacht dat dit evenement niet gemist mocht worden. Deze motion graphic animatiefilm heeft het allemaal in zich.
Techno traffic control

Techno Traffic Control

Het Witte Paard in Etten-Leur gaat verbouwen, verbouwen in 3 fases, het café, het binnenterras en het restaurant. Door middel van crowd funding gaat dit tot stand komen. Om dit helder en transparant te communiceren zijn er greenscreen video opnames gemaakt en deze zijn voorzien van motion graphic animaties.