Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie
085 4890810

animatie

Een product of proces is niet altijd even makkelijk te filmen. Het product is er nog niet of het proces is te complex of misschien wel gesloten. Wat is er duidelijker dan de bekende ikea-tekening in jip en janneke taal? Wij helpen graag om jou boodschap helder te communiceren. Animatie kan een ideaal middel zijn.
visualbrand
Instructie-film
3D animatie
Motion Graphic

Instructiefilm

U wilt mensen iets leren om veiligheidsredenen, of om mensen verder te helpen. U wilt tijd besparen, door simpele repeterende vragen van klanten op te lossen voordat ze u bellen. U wilt kosten besparen, door eenvoudige handelingen aan een product door de klant zelf uit te laten voeren zodat u er niet naar toe hoeft. Een instructiefilm vertelt dat verhaal kort en krachtig. Door gebruik te maken van 3D technieken kun je letterlijk en figuurlijk nog dieper in de materie duiken.

3D animatie

Een product of proces is niet altijd even makkelijk te filmen. Het product is er nog niet of het proces is te complex of misschien wel gesloten. Visual Brand heeft daar een oplossing, om het product of proces toch goed uit te leggen aan klant en doelgroep. Door middel van een 3d animatiefilm kan een ingewikkeld proces in korte tijd uitgelegd worden. De werking van een product dat (nog) niet bestaat kan in een 3d animatiefilm getoond worden. Een 3d animatiefilm kan bijdragen aan de moderne en eigentijdse manier van communiceren dat een bedrijf nastreeft.

Motion Graphic

Zoek je een leuke en aantrekkelijke manier voor een presentatie? Iets anders als een standaard film? Dan kan een motion graphic animatiefilm uitkomst bieden. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos om op deze manier je boodschap aan je doelgroep over te brengen. Bent u toe aan een frisse en moderne manier om uw presentatie te laten zien, bel of mail ons gerust.