Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie
085 4890810
Een beeld zegt meer
dan duizend woorden
Supertape

Supertape

Zoekt u een zelfklevende tape om een technisch probleem op te lossen? Vind bij supertape de juiste tape in het uitgebreide assortiment.
Zeeland refinery

Zeeland refinery

Zeeland Refinery maakt van ruwe aardolie
brandstoffen. Wij maakten een instructiefilm over een nieuw systeem.
Rentacs

Rentacs

Door een Nederlandse vinding kan in beperkte tijd een pand dat besmet is met legionella, legionella vrij gemaakt worden. Alle leidingen worden hierbij gespoeld. Om de procedure simpel en eenvoudig uit te leggen, is het proces in 3d animatiefilm uitgelegd. Rentacs rolt dit product verder uit op de Europese markt, en deze animatiefilm helpt daar bij.
Swiss systems

Swiss Systems

Leverancier van ontruimingsinstallaties type A, Omroepsystemen, Lestijdensignalering, Moederkloksystemen, Achtergrondmuziek. Swiss systems, specialist in audio in het spraakgebied met een zeer goede spraakverstaanbaarheid.
Dremel micro

Dremel Micro

Deze productvideo laat, op een leuke en speelse wijze, de werking van de Dremel Micro zien. Dit door middel van een 3d animatiefilm. Een unieke tool met enkele zeer handige eigenschappen.
Hbs revenue yield management

HBS - Revenue & Yield Management

HBS hotel management systemen. Wil je als hotel manager een duidelijk inzicht in de kamers die je verhuurt? Check onze video!
Startpuntzuid

StartpuntZuid

Een nieuw evenement, StartpuntZuid. De vraag van de organisatie Building Events was om in een korte film te laten zien wat de bezoeker allemaal kon verwachten, en zodanig verpakt dat hij eigenlijk dacht dat dit evenement niet gemist mocht worden. Deze motion graphic animatiefilm heeft het allemaal in zich.
Toxys

Toxys

Techno select vacature

Techno Select Vacature

Voor TechnoSelect ontwikkelde wij een vacature format. Zij sturen af en toe vacatureomschrijvingen en foto's door waar wij binnen no-time aantrekkelijke animaties van maken. Op deze manier krijgen zij effectief meer aandacht op social media.
Breda vang afvalservice

Breda VANG Afvalservice

Onder de naam ‘Afval, haal eruit wat erin zit’ gaat heel Breda afval anders scheiden en inzamelen. Huishoudens gaan thuis meer afval scheiden, in verschillende containers. In het filmpje wordt uitgelegd wat dit voor inwoners van Breda betekent. Meer informatie vindt u op breda.nl/afval.
Techno traffic control

Techno Traffic Control

Het Witte Paard in Etten-Leur gaat verbouwen, verbouwen in 3 fases, het café, het binnenterras en het restaurant. Door middel van crowd funding gaat dit tot stand komen. Om dit helder en transparant te communiceren zijn er greenscreen video opnames gemaakt en deze zijn voorzien van motion graphic animaties.
Ilfa

Ilfa

ILFA Group ondersteunt bedrijven en maatschappelijke organisaties bij het verkrijgen van financiering en het beheren van hun Treasure. We kunnen dit verhaal nog complexer maken, maar je kunt ook gewoon onze animatiefilm kijken :)
Dremel micro

Dremel Micro

Deze productvideo laat, op een leuke en speelse wijze, de werking van de Dremel Micro zien. Dit door middel van een 3d animatiefilm. Een unieke tool met enkele zeer handige eigenschappen.
Schiefer

Schiefer

Schiefer Lighting exports many types of lamps to industrial, wholesale and OEM clients to more than 25 countries. Schiefer lighting aims to deliver the widest possible range of light sources.
Vitak stiffnograph

Vitak StiffnoGraph

Laat zien hoe een scanlaser en een bewakingscamera samen werken en de beveiliging rond om een pand vergroten. Dit samen met enkele eigenschappen van de scanlaser worden gedemonstreerd in deze 3d animatiefilm.