Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie
085 4890810

Misschien wist je dit nog niet over ons vak?

Maandag, 5 November 2018
Misschien wist je dit nog niet over ons vak
Met een camera op locatie aankomen, lichten opzetten en de microfoons testen is een veel kleiner deel van ons werk dan de meeste mensen denken. Video of animatie inzetten om een idee te communiceren gaat veel verder dan filmen zelf. Wij zijn video en animatie makers met een marketingachtergrond. Onze specialisatie is de gehele ‘’klantreis’’. Het is essentieel om te kijken waar, wanneer en hoe vaak je productie uitgezonden zou moeten worden. Hoe kijk je thuis naar film? Wellicht op een lekkere bank met je favo wijntje voor een grote flatscreen en geluidsysteem? Je krijgt de beelden sowieso anders binnen dan dat je iets tijdens de lunch op facebook checkt. Voor wat voor doeleinde wil je video inzetten? Zijn er nog interessante toepassingen die je wellicht zelf over het hoofd zag? Voordat wij beginnen te filmen of animeren hebben we met jou een koffie gedronken en je persoonlijke reis in kaart gebracht.

Customerjourney2

"Ken je dat.. Naar de beurs gaan met een video waar essentiële info in de voice-over zit. En dat door het geruis op de achtergrond je geluid niet overkomt."

Elk platform en doelgroep vraagt uiteraard om een andere benadering. Ken je dat.. Naar de beurs gaan met een video waar essentiële info in de voice-over zit. En dat door het geruis op de achtergrond je geluid niet overkomt. Of bijvoorbeeld een korte video op facebook plaatsen, maar niet realiseren dat het geluid niet automatisch aan staat bij de kijker? Een ondertiteling of gebruik maken van treffende kernwoorden zou een simpele oplossing kunnen zijn. Het is allemaal geen hogere wiskunde maar absoluut belangrijk om mee te nemen. Wij denken graag met jullie mee en hebben al zo veel meegemaakt de afgelopen 10 jaar.

Concepting

De productie zelf

Als we jouw doel goed hebben samengevat en we samen weten wát we gaan produceren, begint de productie zelf. Samen schetsen we terplekke een storyboard. Tevens adviseren we je in de verschillende opties die er zullen ontstaan. De productie valt of staat met een goede planning. Zodra alles gereed is begint het kleinste deel van een filmproductie maken: het filmen zelf. Als alles op onze SD-kaartjes staat gaan we monteren. Tijdens dit proces blijf jij op de hoogte van de vorderingen. Na de montage is het tijd voor de kleurcorrecties en het optimaliseren van het geluid.
Misschien wist je dit nog niet over ons vak
Misschien wist je dit nog niet over ons vak?Maandag, 5 November 2018
Met een camera op locatie aankomen, lichten opzetten en de microfoons testen is een veel kleiner deel van ons werk dan de meeste mensen denken. Video of animatie inzetten om een idee te communiceren gaat veel verder dan filmen zelf. Wij zijn video en animatie makers met een marketingachtergrond. ...
lees meer
Wij zijn geen chatbots
In ons vak zijn er zijn geen antwoorden voor te programmeren. Iedere wens heeft een andere benaderingswijze nodig. Goede communicatie en menselijk contact vinden we belangrijk. Kom gezellig bij ons langs, we denken graag met je mee.
Contact