Bedrijfsfilm

Visual Brand laat zien wat u in huis heeft. En dat kunnen we letterlijk nemen met een bedrijfsfilm. De vertegenwoordiger gaat op pad en heeft een tablet of smartphone bij, waarbij direct en op locatie een presentatie van het bedrijf getoond kan worden. Zo kunt u, ook als u van huis weg bent, met de bedrijfsfilm laten zien wat u in huis heeft. Wilt u meer weten? Vul hier uw gegevens in en we nemen contact met u op.


Voorbeeldcases
Voor een grote beurs in Duitsland wilde Schiefer laten zien wat ze in huis hebben. Deze bedrijfsfilm laat dat in het kort zien.
EUROBasic uitzendbureau is dé specialist voor de inzet van technisch personeel uit bijna alle EU- lidstaten. De specialismen zijn techniek, metaal en logistiek, deze bedrijfsfilm laat zien waar EUROBasic voor staat.
Techno Traffic Control doet meer dan alleen verkeersregelaars leveren. Alle werkzaamheden rondom verkeersveiligheid, daar houden ze zich mee bezig. Opleiden, weginspectie, motorbegeleiding, crowd management, dit zijn enkele aspecten die Techno Traffic Control levert.