Motion Graphic

Zoek je een leuke en aantrekkelijke manier voor een presentatie? Iets anders als een standaard film? Dan kan een motion graphic animatiefilm uitkomst bieden. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos om op deze manier je boodschap aan je doelgroep over te brengen. Bent u toe aan een frisse en moderne manier om uw presentatie te laten zien, bel of mail ons gerust.


Voorbeeldcases
Een nieuw evenement, StartpuntZuid. De vraag van de organisatie Building Events was om in een korte film te laten zien wat de bezoeker allemaal kon verwachten, en zodanig verpakt dat hij eigenlijk dacht dat dit evenement niet gemist mocht worden. Deze motion graphic animatiefilm heeft het allemaal in zich.
Heb jij ook altijd excuses om maar niet te hoeven sporten? Ga naar sport 30 en doorbreek dat excuus, want Sport 30 verslaat ieder excuus. Thuis, op het werk of op de sportlocatie, alles is mogelijk. Deze motion graphic animatiefilm laat zien wat dit betekend.
Het Witte Paard in Etten-Leur gaat verbouwen, verbouwen in 3 fases, het café, het binnenterras en het restaurant. Door middel van crowd funding gaat dit tot stand komen. Om dit helder en transparant te communiceren zijn er greenscreen video opnames gemaakt en deze zijn voorzien van motion graphic animaties.